Docenten

Jan Langedijk

Jan1Jan heeft vele opleidingen genoten in de TAII CHI, CHI KUNG en TUINA (Chinese massage) en staat ingeschreven op de lijst van erkende T’ai Chi docenten van de Chinese Arts & China Jiang Su WU  Shu Federation in de traditionele Yang stijl Tái Chi Chuan. Tevens staat Jan op de lijst van Tái Chi docenten van de Stichting Taijiquan Nederland (STN).

Als Tai Chi leraar is Jan de leermeester voor veel tai chi docenten in de regio Kennemerland. Met zijn jarenlange ervaring geeft hij iedere les die extra dimensie om tai chi goed uit te oefenen. Jan is een gediplomeerd podoloog, loop- en bokstrainer. In de sportwereld was hij jaren looptrainer, boks leraar en oud bokskampioen.

Jan Langedijk onderscheidt zich van collega’s doordat hij ook kinderen lesgeeft. Jan geeft regelmatig workshops aan kinderen in buurthuizen en scholen in de regio. Dit vond de redactie van het tv programma “Klokhuis”zo interessant, dat ze de  T’ai Chi leraar hebben gevraagd of ze bij hem opnamen mochten maken voor het onderwerp “T’ai Chi met Kinderen”.

Jan als bokstrainer, geeft training in pushing hands- bokstraining, zelfverdediging en conditie, gecombineerd met chinese gezondheidsoefeningen Chi Kung. In de zomermaanden wordt er buiten in de parken T’ai Chi beoefend. Door de jaren zelf velen opleidingen te volgen, heeft Jan een breed kennisgebied om een kwalitatief hoogstaande cursus aan te bieden.