Epidemie Protocol

preventie in de zaal

Beste cursist,

Wat vragen wij jou te doen als je de studio-sportzaal bezoekt?

Bij onze Yoga & Tai Chi school streven we er altijd naar om je in onze lokalen de best mogelijke sportervaring te bieden. Nu de wereld te maken heeft met het bestaan van o.a COVID-19 (coronavirus), en wij deze situatie nauwlettend volgen, willen we je graag persoonlijk informeren over de voorzorgsmaatregelen die wij nemen om jouw gezondheid en die van onze docenten te beschermen indien dit nodig is.

Extra hygiënemaatregelen in de lokalen Haarlem en Beverwijk
Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, wij hebben onze docenten daarom goed geïnformeerd over hoe zij de verspreiding van het virus kunnen voorkomen. Dit betekent dat al onze docenten en cursisten:

  • geen handen schudden;
  • hoesten en/of niezen in de binnenkant van elle boog;
  • thuisblijven bij verkoudheidsklachten;
  • regelmatig hun handen wassen;
  • bij aankomst en vertrek de handen ontsmetten (gebruik de gel die klaar staat bij de ingang);
  • minimaal 1,5 meter afstand houden.

In lijn met het advies van het RIVM willen wij het hand-op-hand contact tot een minimum beperken. Als je het lesgeld niet per bank betaald, vragen we je om het contante geld gepast mee te nemen in een envelop met naam en les tijd!

We rekenen op je begrip
Wij zijn ontzettend trots op al onze docenten laten zien wat het betekent om een hart te hebben voor de Yoga & Tai Chi School Kennemerland. We willen jou als cursist bedanken voor je vertrouwen, ook in tijden waar een virus of epidemie ons leven op de kop kan zetten. Laten we goed op elkaar passen en elkaar een hart onder de riem steken. Ik ben ervan overtuigd dat we ook deze uitdagingen samen zullen overwinnen.

Vriendelijke groet,   Jan Langedijk